Roots of Me - de online genogram bouwer

In 2020 lanceren wij, Jakob Laegdsmand en ik, Roots of Me: een online genogram app voor o.a. therapeuten, (gezins)coaches, artsen en maatschappelijk werkers om eenvoudig een genogram te maken. Het testen kan nu beginnen!

 

Een genogram is een visuele weergave van familieleden en familiebanden. Met een genogram maak je een overzicht van belangrijke gebeurtenissen en relaties in het hele familiesysteem. Roots of Me zorgt ervoor dat je nu ook online mooie en overzichtelijke genogrammen kunt maken. Alleen of samen met een cliënt.   Hulpverleners, therapeuten, coaches en artsen werken met het genogram om intergenerationele patronen zichtbaar te maken. Vaak wordt het genogram op papier getekend, omdat er tot nu toe geen prettige en professionele software te vinden was. Dat was voor ons de reden om Roots of me te ontwikkelen. Wij wilden een modern hulpmiddel maken waarmee het makkelijker wordt om genogrammen te tekenen en bewaren.

 

Kijk op www.rootsofme.nl voor meer informatie.